NaslovnicaVijestiPep Guardiola odlučio: "Želim ga vidjeti u januaru u svojoj ekipi!"

Pep Guardiola odlučio: “Želim ga vidjeti u januaru u svojoj ekipi!”

Iz Manchester Citya su već odlučili koji će fudbaler biti njihov prvi izbor u januarkom transfer roku. Bez obzira na fenomenalne partije u ovoj sezoni, Guardiola želi dodatno pojačati svoju ekipu, te tako i zvanično postati prvi kandidat za naslov prvaka Premier lige, a možda i Lige prvaka.

Pep Guardiola odlučio

Ustvari, odlučio je trener Pep Guardiola, koji  želi da pojača odbrambenu liniju njegove ekipe. Njegova želja je postala još veća zbog odsustva Johna Stonesa, koji se pridružio Benjaminu Mendyju na povrijeđenoj listi, te se je tako odjednom stvorila ogromna praznina u liniji odbrane.

Katalonski stručnjak odlučio je pronaći novo pojačanje u svojoj domovini, odnosno Real Sociedadu, a njegova želja je ove sezone odlični Inigo Martinez.

>> Napokon otkriveno: Što je Lionel Messi rekao sucu nakon što mu nije priznao gol?

Barselona i Inter su također zainteresovani za Martineza, tako da će Guardiola morati biti vrlo konkretan i brz ako želi da ga dovede na Ostrvo.  On Martinaze prati već duže vrijeme, bio je na njegovom radaru još na ljeto, ali tada nije došlo do realziacije transferae. Guardiola već dugo vremena prati Martineza i oduševljen je njegovim sposobnostima, te je tip igrača kakav se uklapa u njegov koncept igre.

[su_bonus]

Španski izvori kažu da 26-godišnji Martinez ima klauzulu u ugovoru, što mu omogućava da napusti klub za 32 miliona eura, što ne bi trebalo da predstavlja problem za City.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!