NaslovnicaVijestiPep Guardiola osobno kontaktirao agente supezvijezde Real Madrida. Na pomolu šokantan transfer?

Pep Guardiola osobno kontaktirao agente supezvijezde Real Madrida. Na pomolu šokantan transfer?

Pep Guardiol je navodno bio u kontaktu sa agentima zvijezde Real Madrida Viniciusa Jr. Razina Brazilca se ove sezone dodatno povećala, a Vinicius je do sada postigao 15 golova i asistirao za devet u svim natjecanjima za lidera La Lige.

Vinicius je bio jedan od najdosljednijih Realovih igrača uz Karima Benzemu, sa kojim je razvio telepatsko razumijevanje u napadu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Očekuje se da će 21-godišnjak biti glavni igrač Reala u godinama koje dolaze, ali prema Nacionalu, City kuca na vrata.

Zapravo, Guardiola je toliki obožavatelj krilnog igrača da je osobno kontaktirao njegove predstavnike kako bi sklopio zapanjujući dogovor.

CIty je nedavno prodao Ferrana Torresa u Barcelonu za naknadu od 55 milijuna funti i želi dovesti još jednog napadača.

Vinicius ima ugovor sa Realom do 2024. godine, ali vjeruje se da želi nove i poboljšane uvjete.

Real je bio jako povezan sa Kylianom Mbappeom i Erlingom Haalandom uoči ljetno prijelaznog roka, ali Florentino Perez prepoznaje važnost Viniciusa i želi nastaviti sa pregovorima o novom ugovoru.

Trenutno zarađuje 3.5 milijuna eura godišnje u španjolskoj prijestolnici i navodi se da je Perez spreman udvostručiti njegovu plaću i dodati otpusnu klauzulu od milijardu eura.

Sam igrač je već ponovio svoju želju da postigne velike stvari sa Los Blancosima i čak je pokazao svoje poštovanje klubu kada je preskočio grb na utakmici prije par dana. Došao je u Real iz Flamenga za 46 milijuna eura 2018. godine.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!