NaslovnicaVijestiPep Guardiola osvojio nagradu za najboljeg trenera Premier lige

Pep Guardiola osvojio nagradu za najboljeg trenera Premier lige

Na službenoj stranici objavljeno je da je Pep Guardiola osvojio nagradu za najboljeg trenera u Premier ligi. Ovo je njegovo peto priznanje, nakon što je osvojio četvrti uzastopni naslov prvaka Engleske, što je rekord Premier lige.

Guardiola je izjavio da će braniti titulu najboljeg trenera i sljedeće sezone. Samo sir Alex Ferguson ima više nagrada od njega, ukupno 11.

“Želim podijeliti ovu nagradu, posebno s Mikelom Artetom, koji je do zadnje utakmice radio sjajan posao s Arsenalom, stvarajući nam veliki izazov. Također, Jürgen Klopp, s kojim sam vodio mnoge nezaboravne bitke, zaslužuje priznanje. Unai Emery je napravio sjajan posao s Aston Villom, dok je Andoni Iraola u svojoj prvoj sezoni u Premier ligi bio izvanredan s Bournemouthom. Bilo mi je čast natjecati se s njima i osvojiti ovaj trofej. Sljedeće godine ćemo braniti titulu.”

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!