NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkrio koji ga igrač u Cityju posebno oduševio

Pep Guardiola otkrio koji ga igrač u Cityju posebno oduševio

Trener Manchester Cityja, špoanjolski stručnjak Pep Guardiola pohvalio je Aleksandra Kolarova u pobjedi protiv Sunderlanda (2:1) na startu Premiershipa i poručio da je srpski nogometaš kao stoper odigrao jednu od najboljih partija koje je ikada vidio na tom mjestu.

Pep Guardiola

Guardiola je, nakon ozljeda Nicolasa Otamendija i kapetana Vincenta Kompanyja, pomaknuo Kolarova s lijevog beka u središnji dio obrane, a ovaj mu je to uzvratio odličnom igrom.

“Mislim da je nastup Kolarova na mjestu stopera bio jedan od najboljih koje sam gledao. Osvojio je mnogo lopti, bio točan u pasu i vrlo snažan. Nije bio dobar samo protiv Sunderlanda, već je i prethodne utakmice je igrao odlično na novoj poziciji”, rekao je Guardiola, a prenose engleski mediji.

CITY OSVAJA PREMIERSHIP?
Koliko se Kolarov dobro snašao kao stoper, Guardiola razmišlja da ga stalno koristi na toj poziciji, iako smatra da podjednako koristan može biti i uz lijevu aut-liniju. Kolarov je već šest godina član “građana”, odigrao je točno 200 utakmica i postigao 20 golova. Prethodno je igrao za Lazio, OFK Beograd i Čukarički, dok za reprezentaciju Srbije ima 64 nastupa.

Kladionica Betfair upravo Manchester City vidi kao prvog favorita za osvajanje ovosezonskog Premiershipa na kojeg nam nudi koeficijent 3.25. Drugi favorit za osvajanje je Manchester United na kojeg je tečaj 3.75, a sudeći po jučerašnjoj utakmici Manchester Uniteda, oni itekako imaju šanse za ovakvo nešto.

Vrijedi spomenuti da kladionica Betfair povodom početka nove sezone Premiershipa daje nevjerojatan bonus od 200 eura. Sve što je potrebno jeste da ostavite depozit od 200 eura, a pomenuta britanska kladionica će vam na to dodati još 200 eura bonusa za klađenje.

city

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!