NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkrio na koji način Kevin De Bruyne može osvojiti Zlatnu...

Pep Guardiola otkrio na koji način Kevin De Bruyne može osvojiti Zlatnu loptu

Pep Guardiola otkrio na koji način Kevin De Bruyne može osvojiti Zlatnu loptu. Spektakularna sezona Manchester Cityja ne pokazuje znakove usporavanja dok ulazimo u finalni dio sezone. Pep Guardiola je pobijedio Leicester Cityja sa 5-1 na Etihadu i napravili razmak od 16 bodova od Manchester Uniteda na vrhu Premier lige, dok je tome pridonio i poraz United od Newcastlea u nedelju.

Pep Guardiola otkrio

Imaju svaku šansu za osvajanjem četverostruke krune, što će se nastaviti kada budu ovog tjedna igrali u Ligi prvaka.

City se suočava sa Baselom u osmini finala, a također imaju finale EFL kupa protiv Arsenala, koji će kako stvari stoje ispasti sa mjesta koja vode na europska natjecanja.

Tu je i peto kolo FA kupa sa čelnicima treće engleske lige Wiganom, koja će se igrati sljedećeg tjedna, što će biti ponavljanje finala 2013. godine, kada je Ben Watson osigurao šokantnu pobjedu za Wigan u posljednjim minutama.

[su_premierleague]

Guardiola je ove sezone pretvorio City u jednu odličnu ekipu, nakon velikodušno razočaravajuće debitantske sezone, gdje po prvi put u svojoj karijeri nije osvojio niti jedan trofej.

Nekoliko igrača je poduzelo ogromne korake naprijed prema bivšem menadžeru Barcelone, među kojima je Raheem Sterling, koji je postigao 20 gol ove sezone protiv Leicestera, kao Leroy Sane i John Stones.

Međutim, jedan se igrač stvarno izdvajao iz gomile na Etihadu. Kevin De Bruyne je veliki konkurent za PFA igrača godine zahvaljujući svojim zadivljujućim nastupima za Manchester City do sada.

[su_live_koeficijenti]

U subotu je dodao hat-trick asistencija, koji je ove sezone skupio 18 asistencija i 11 golova u 37 utakmica u svim natjecanjima.

Belgijanac mora imati svoje ciljeve postavljene za Zlatnu loptu, koju su posljednjih 10 godina osvajali Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Guardiola vjeruje da može uništiti monopol Real Madrida i Barcelone, pomažući Cityju u njihovom prvom uspjehu u Ligi prvaka.

“Nema sumnje”, izjavio je Guardiola na pitanje je li De Bruyne sposoban pobijediti Messija i Cristiana Ronalda. “Ali to nije jedna utakmica, to je cijela sezona, svaka tri dana, igrajući na takav način.”

“On zna – i svi znaju – da bi bili tamo, morate osvojiti naslove, naslove i naslove, pogotov jedan poseban. Način na koji igrač, teško je naći boljeg u Europi.”

“Morate biti tamo u posljednjim stadijima. Bez ulaska u posljednje faze natjecanja, nećete biti nominirani.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!