NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkrio što je rekao Zinedine Zidaneu nakon što je izbacio...

Pep Guardiola otkrio što je rekao Zinedine Zidaneu nakon što je izbacio Reala iz Lige prvaka!

Pep Guardiola točno je objasnio što je rekao Zinedine Zidaneu nakon što je njegov Manchester City nokautirao Real Madrida iz Lige prvaka.

City se plasirao u četvrtfinale natjecanja sa povijesnom pobjedom od 2-1 na stadionu Etihad u petak navečer, dodavši svojoj pobjedi od 2-1 u Madridu koja je bila u veljači.

Nakon utakmice Guardiola i Zidane su viđeni kako razgovaraju pored aut linije, naon što su svi ostali napustili teren, a menadžer Građana je rekao:

“Čestitao sam mu za La Ligu”, rekao je Španjolac na konferenciji za novinare nakon meča, “uvijek sam govorio da je osvajanje lige najteža titula, jer smo tamo 11 mjeseci.”

“Razgovarali smo o našim obiteljima i poželio sam mu sve najbolje. bio je jedan od mojih idola kada sam bio igrač.”

“Igrao sam protiv njega u reprezentaciji sa Francuskom i mnogo smo propatili.”

“Bio je jedan od najvećih i kao ljudsko biće je primjer i sviđa mi se kako on može predstavljati našu profesiju.”

Manchester City igra u subotu u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Lyona, gdje su ogromni favoriti sa koeficijentom od 1.25 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!