NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkrio što mu se ne sviđa kod Haalanda

Pep Guardiola otkrio što mu se ne sviđa kod Haalanda

Nevjerojatni Erling Haaland zabio je hat-trick i dodao još dvije asistencije u pobjedi Cityja protiv Uniteda rezultatom 6:3. Norvežanin je tako došao do 14 golova u osam kola i uvjerljivo je najbolji strijelac Premier lige.

Haaland konstantno impresionira svog trenera Pepa Guardiolu, ali Guardiola i dalje vidi prostor za napredak u Haalandovoj igri.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Jednom je rekao da bi volio pet puta dotaknuti loptu i zabiti pet golova. Ne sviđa mi se to. Želim da bude uključen što je više moguće i da ima sve više dodira s loptom. Postao je nogometaš kako bi mogao zabijati golove, ali želim da stekne onaj osjećaj koji možete imati samo kada imate loptu u nogama.

Protiv Uniteda mi se svidjelo što je bio uključen, ali želim da bude još više, a da ne zaboravi njegov najveći talent – zabijati golove i biti fantastičan u tome.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!