NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkriva kakvo je trenutno stanje Joška Gvardiola koji je propustio...

Pep Guardiola otkriva kakvo je trenutno stanje Joška Gvardiola koji je propustio četiri utakmice

U utorak u 20 sati, Manchester City gostuje kod Luton Towna u osmini finala FA Kupa. Trener Cityja Pep Guardiola, na medijskoj konferenciji prije utakmice, iznio je informacije o trenutnom stanju Joška Gvardiola.

Zbog ozljede gležnja, hrvatski branič nije bio prisutan na terenu u četiri utakmice. Nije sudjelovao u susretima protiv Kopenhagena u Ligi prvaka te protiv momčadi Chelseaja, Brentforda i Bournemoutha u Premier ligi. Guardiola je tijekom razgovora s novinarima izjavio da se Gvardiol približava povratku na teren, ali vrlo vjerojatno neće igrati protiv Lutona.

“Joško se osjeća dobro, nema značajnih bolova tijekom treninga. Još uvijek nije trenirao s ostatkom ekipe, ali će se uskoro vratiti”, izjavio je španjolski stručnjak, također potvrdivši da će Jack Grealish biti u sastavu za sljedeći susret nakon što je i on imao problema s ozljedom.

Zadnji put Joško Gvardiol je bio u sastavu 10. veljače protiv Evertona, no nije ušao u igru. U svojoj prvoj sezoni u Manchester Cityju, zabilježio je 27 nastupa, većinom na poziciji lijevog bočnog, iako je inače stoper. Došao je u klub tijekom ljeta 2023. iz RB Leipziga u transferu vrijednom 90 milijuna eura i tako postao najskuplji branič u povijesti nogometa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!