NaslovnicaVijestiPep Guardiola postaje najplaćeniji menadžer na svijetu: Manchester City spreman ponuditi novi...

Pep Guardiola postaje najplaćeniji menadžer na svijetu: Manchester City spreman ponuditi novi mega-ugovor

Pep Guardiola bi mogao postati najplaćeniji menadžer u svijetu nogometa, pri čemu je Manchester City spreman produljiti njegov trenutni ugovor, koji ističe 2019. godine.

Pep Guardiola postaje najplaćeniji

Katalonac je potpisao trogodišnji ugovor kada se pridružio Cityju početkom prošle sezone, a ni klub, ni njegovi predstavnici nisu još uvijek otpočeli pregovore o produljenju trenutačnog ugovora, a smatra se da Guardiola želi ostati na Etihadu.

46-godišnjak zarađuje oko 15 milijuna funti po sezoni, no prema časopisu The Mirror, lideri Premier lige su spremni ponuditi poboljšani ugovor koji bi mogao vrijediti i do 20 milijuna funti godišnje.

City vjeruje da bi Katalonac mogao biti uvjeren da ostane na Etihadu na duže staze, s ciljem uspostavljanja dinastije, kao i one što je Sir Alex Ferguson napravio u Manchester Unitedu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Novi ugovor će biti kako se smatra na četiri godine, a Guardiola je kako se čini sretan sa životom na Etihadu, s obzirom da je mnogo manje pritiska nego u njegova prethodna dva kluba.

Ukoliko Guardiola ostane na Etihadu nakon 2019. godine, to bi povećalo izglede da će Manchester City postati klub u kojem je proveo najduže vremena, budući da je napustio Barcelonu i Bayern nakon četiri i tri godine.

Guardiolina prva sezona u Premier ligi je bila njegova prva sezona kao menadžera u kojoj nije uspio osvojiti niti jedan trofej, ali City je dosad izgledao nevjerojatno, dok se neki već klade da će City osvojiti treću krunu Premier lige ove sezone.

[su_live_koeficijenti]

City je u subotu pobijedio Tottenhama sa 4-1, što je bila njihova 16. uzastopna pobjeda u Premier ligi i to ih je nakratko odvojilo za 14 bodova od drugoplasiranog Uniteda, prije nego što su i oni ostvarili pobjedu protiv WBA u ogstima.

Ovo je bila šesta utakmica u kojoj je City postigao četiri ili više golova u Premier ligi ove sezone i sada imaju gol razliku od +44, nakon samo 18 utakmica. Da li će Guardiola ostati u Cityju, što vi mislite?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!