NaslovnicaVijestiPep Guardiola potvrdio: "Nikada ga nismo ni htjeli prodati Arsenalu"

Pep Guardiola potvrdio: “Nikada ga nismo ni htjeli prodati Arsenalu”

Pep Guardiola inzistira da Manchester City nije imao namjeru da proda Raheem Sterling Arsenalu tijekom ljeta.

Pep Guardiola potvrdio

Engleski internacionalac je bio povezan sa prelaskom na Emirates, navodno bi se koristio kao dogovor za Alexis Sancheza, koji je trebao da ide u smjeru Manchester Cityja.

Ali taj transfer nikada nije bio materijaliziran. 22-godišnjak je njihov najbolji strijelac sa 13 golova ove sezone, tri više nego u cijeloj prošloj sezoni.

Klub je trenutačno u razgovorima o novom ugovoru za Sterlinga zbog fantastične forme i Guardiola je oduševljen jer je krilni igrač dostiže svoj potencijal.

[su_watch_live_football]

“Bilo nam je jasno kada ga je Arsenal želio, ali smo rekli, ‘Ne, to se neće dogoditi’.”

“Još je mlad i nadamo se da ćemo ga usrećiti i nagovoriti da ostane duže.”

“Sve je to zasluženo od strane Raheema. Naravano da vjerujem u njega.”

“Ali ja vjerujem i u igrače koji ne igraju na redovitoj bazi – Ilkay Gundogan, Danilo, Bernardo Silva.”

“Nisam otkrio Raheema, igrača koji je on. Kvaliteta je njegov talenat. Učinio je to u Liverpoolu.”

“Igrao je nevjerojatno i zato je City platio mnogo novca za njega.”

[su_bonus]

Guardiolina ekipa ostaje neporažena u svim natjecanjima ove sezone i trenutno su osam bodova na vrhu Premier lige.

Sutra će kod kuće da igraju protiv West Hama na Etihadu prije nego što se u Ligi prvaka sastanu sa Shakhtar Donetskom u srijedu.

(Koeficijenti 2.12. u 11:40)

Raheem Sterling je svoju profesionalnu karijeru započeo u Liverpoolu. Debitirao je u ožujku 2012. godine protiv Wigana i postao treći najmlađi debitant u povijesti Liverpoola. Zatim je 2015. godine prešao u Manchester City za 62.3 milijuna eura.

[su_live_koeficijenti]

Taj transfer je bio najskuplji ikada u engleskom nogometu. Za Manchester City je debitirao 10. listopada 2015. godine protiv WBA, a prvi gol je postigao 19 dana kasnije protiv Watforda.

Za reprezentaciju je debitirao protiv Švedske u studenom 2012. godine. Do sada je za Manchester City odigrao 113 utakmica u kojima je postigao 34 gola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!