NaslovnicaVijestiPep Guardiola priznao da Leroy Sane želi napustiti Manchester City

Pep Guardiola priznao da Leroy Sane želi napustiti Manchester City

sterling real madrid

Trener Manchester Cityja Josep Guardiola otvorio je vrata transferu koji se nagovještava više od godinu dana.

Prelazak Leroya Sanea u Bayern je bliži nego ikad odnosno od kad se priča da će mlada njemačka zvijezda preći u najveći njemački klub. Htjeli su ga zadržati u Manchester Cityju, ali Sane, koji je proveo gotovo cijelu sezonu oporavljajući se od ozljede, već je odlučio.

“Želi otići u drugi klub. Ne znam hoće li otići ovog ljeta ili idućeg, kada mu istekne ugovor”, rekao je trener City Josep Guardiola, otkrivši da je City Saneu tri puta ponudio produženje ugovora.

“Ako igraču ponudite ugovor, to znači da ga želite zadržati. Leroy ima posebne vrline, ali želimo imati igrače koji žele postići naše ciljeve. Leroy je dobar momak i osobno ga volim. Nemam ništa protiv njega. Ali želi nove avanture ”, dodao je Guardiola.

Bayern će sada krenuti, a u Njemačkoj su se već proširile glasine da će Bavarci ponuditi Cityju mnogo manju odštetu za 24-godišnjeg krilnog igrača – oko 30 milijuna eura – što će Englezi bez oklijevanja odbiti no pitanje je da li City može i želi zadržati nezadovoljnog igrača u ekipi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!