NaslovnicaVijestiPep Guardiola: Samo je Messi bolji od De Bruynea

Pep Guardiola: Samo je Messi bolji od De Bruynea

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola ocijenio je da je samo Lionel Messi bolji od njegovog nogometaša Kevina De Brujnea. City je u subotu pobijedio Bournemouth s 4:0 i tako ostvario petu pobjedu u pet kola Premijer lige.

kevindebruynemanchestercityfcvvflborussiabhqznlbwbvcl
“Građani” su pobijedili u svih osam natjecateljskih utakmica ove sezone, a De Bruyne je jedan od glavnih igrača momčadi.

“Mislim da je on poseban, izuzetan igra. On sve stvara. Bez lopte jer prvi borac, a sa loptom jasno vidi apsolutno sve. Uvijek donosi prave odluke. Zato je on igrač koji je na posebnom nivou. Imamo sreće što je kod nas i nadam se da uživa u ovom čudesnom nogometu.”, rekao je Guardiola.

Trener je kazao da ne zna da li je Belgijanac najbolji igrač lige.

“Naravno da je jedan od najboljih, u to nema sumnje, ali da bi bio najbolji, moraš pobjeđuješ. Ako možeš osvojiš titule, onda možeš biti i najbolji.”, rekao je Guardiola.

Britanski novinari pitali su trenera gdje se De Bruyne rangira među najboljim igračima koje je trenirao.

“On jeste jedan od najboljih. Moramo pomenuti  Messija. On možda može sjediti sam za stolom kojem nitko ne može prići. Ali, Kevin može sjediti za stolom pored”, rekao je Guardiola.

Kevin de Bruyne je svoju karijeru počeo u Genku u kojem je igrao četiri godine, 2012. godine se pridružio Chelseaju za koji je odigrao svega tri utakmice – zatim je uslijedila pozajmica u Werder iz Bremena odakle ga kupuje Wolfsburg za koji je pružao odlične partije.

City je De Bruynea kupio 2015. godine za čak 55 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!