NaslovnicaVijestiPep Guardiola se 'zaljubio' u igrača PSG-a. Želi ga dovesti na ljeto!

Pep Guardiola se ‘zaljubio’ u igrača PSG-a. Želi ga dovesti na ljeto!

Pep Guardiola je navodno zaljubljen u mladog igrača PSG-a Xavija Simonsa i očajnički ga želi potpisati na ljeto. Ovaj 18-godišnjak je prošao slavnu Barceloninu akademiju La Masiju i nagovijestio da će naslijediti legendarne veznjake Xavija i Andresa Iniestu.

Pep Guardiola se 'zaljubio'

Međutim, otišao je u srpnju 2019. godine i nije igrao u prvoj momčadi – potpisao je za PSG i dobio milijun eura godišnje plaće.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Do sada je mladi veznjak dva puta nastupio za prvu momčadi debitirajući u Ligue 1 u travnju 2021.

Njegov ugovor ističe na kraju tekuće sezone, a Mino Raiola, koji predstavlja igrača, rekao je PSG-u da neće potpisati novi ugovor osim ako ne bude redovitije igrao za prvu momčad.

Prema engleskim medijima, Guardiola je veliki navijač Simonsa i želi da City dovede mladog nizozemskog reprezentativca u besplatnom transferu.

Rečeno je da je Barcelona također zainteresirana da ga vrati u svoje redove, dok ga žele i neki drugi klubovi diljem Europe.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!