NaslovnicaVijestiPep Guardiola zatražio od Manchester Cityja da mu dovedu dva velika pojačanja!

Pep Guardiola zatražio od Manchester Cityja da mu dovedu dva velika pojačanja!

Pep Guardiola zatražio je od Manchester Cityja da potpiše Harryja Kanea i Jacka Grealisha, dok pokušava obnoviti svoj tim.

Pep Guardiola zatražio

Prošli je tjedan bio jedan od sretnih za Guardiolu i navijače Manchester Cityja, nakon što je menadžer potpisao novi ugovor koji će ga potencijalno zadržati u klubu do 2023. godine, prije nego što ih je u subotu pbijedio Tottenham.

City je imao veći posjed lopte protiv Tottenhama i puno više šansi, ali nisu uspjeli stvoriti dovoljno jasnih prilika dok je Tottenham, vođen Kaneovim naporima u napadu uspio pogoditi iz kontra napada.

Nakon što je vidio koliko je engleski kapetan bio učinkovit protiv njega, nije čudo, prema Independentu, da je Guardiola zatražio od kluba da ispita mogućnost potpisivanja 27-godišnjaka.

City ima samo Segija Aguera i Gabriela Jesusa kao opcije u napadu, ne oslanjajući se na Ferrana Torresa i Raheema Sterlinga koji će igrati ispred, pa nije ni čudo da menadžer razmišlja o novom pojačanju.

Aguero ima 32 godine, a posljednjih godina pogođen je s nekoliko ozljeda, od kojih ga je zadnja ostavila van terena protiv Spursa.

Kane još uvijek nije osvojio niti jedan trofej sa Spursima i unatoč postizanju 150 golova u Premier ligi za klub, mogao bi početi tražiti transfer ako u budućnosti ne počnu pobjeđivati.

Independent također izvještava da je Guardiola zatražio od četverostrukih osvajača Premier lige da mu potpisu Grealisha kao dio obnove.

Prije toga kapetan Aston Ville bio je povezan s prelaskom u Manchester United, ali se to na ljeto nije dogodilo, te je potpisao novi ugovor na Villa Parku.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!