NaslovnicaVijestiPepe odlazi u tursku Superligu nakon propalih pregovora sa PSG-om

Pepe odlazi u tursku Superligu nakon propalih pregovora sa PSG-om

Nakon što je posljednjih deset godina proveo u Real Madridu, portugalski reprezentativac Pepe je napustio klub ovog ljeta, te je trenutno slobodan igrač.

Pepe odlazi u Besiktas

Za njega je interes pokazao Paris Saint Germain, ali kako izvještava španjolska Marca pregovori sa francuskim klubom su propali, te će 34-godišnjak karijeru nastaviti u turskom prvaku Besiktasu.

Centralni defanzivac je navodno već prošao ljekarski pregled na Parku prinčeva, ali se ipak odlučio na odlazak u Tursku.

Nakon što je odbio novi jednogodišnji ugovor ‘kraljevskog kluba’, on će po svemu sudeći karijeru nastaviti u istanbulskom klubu, gdje će se pridružiti sunarodnjaku Ricardu Quaresmi.

Pepe je u dresu Real Madrida osvojio ukupno 13 titula, uključujući tri La Lige, dva Kupa Kralja, tri Lige prvaka, te dva Svjetska klupska prvenstva. Prošlog ljeta je sa reprezentacijom Portugala osvojio i Europsko prvenstvo, na kojem je uvršten u najboljih 11.

On je karijeru počeo u portugalskom Maritimu 2001. godine, da bi tri godine kasnije stigao u Porto za oko milion eura. U ljeto 2007. godine stigao je na Santiago Bernabeu za 30 miliona eura.

[su_bonus]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Tuchel se osjeća uvrijeđeno i započeo je sukob s legendom Bayerna:...

0
Mandat Thomasa Tuchela kao trenera Bayerna privodi se kraju, jer će ovaj stručnjak napustiti klub na kraju tekuće sezone. Sada je započeo sukob s...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!