NaslovnicaVijestiPER MERTESACKER OTKRIO: Evo tko je glavni krivac za odlazak Arsenea Wengera...

PER MERTESACKER OTKRIO: Evo tko je glavni krivac za odlazak Arsenea Wengera iz Arsenala!

Bivši defanzivac Arsenala Per Mertesacker priznao je kako su glavni krivci za odlazak Arsenea Wengera sa klupe ‘Topnika’ upravo on i ostali igrači tima.

Krivac za odlazak Wengera iz Arsenala

Legendarni Wenger je odlučio otići na kraju prošle sezone nakon čak 22 godine provedene u londonskom klubu, iako je ranije u sezoni priznao kako je spreman ostati još jednu dodatnu sezonu.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

68-godišnjak je bio pod velikim pritiskom od strane navijača kluba, kao i brojnih engleskih medija, zbog loših rezultata u proteklih nekoliko sezona, a nakon 21 uzastopne godine igranja u Ligi prvaka, klub je prošle sezone bio primoran igrati u Europskoj ligi. Mertesacker vjeruje kako bi on i njegovi bivši suigrači trebali preuzeti krivicu jer nisu uspjeli zadržati francuskog stručnjaka u klubu.

Na pitanje novinara kako je Wenger igračima otkrio odluku o odlasku iz kluba, Mertesacker je u intervjuu za ESPN rekao: “To je bilo vrlo iznenađujuće za sve nas. Stigao je na sastanak i rekao kako je donio odluku sa čelnicima kluba kako će otići na kraju sezone. Bio je to jako tužan trenutak jer sam imao osjećaj kako sam kriv za to. Njegov odlazak je krivica svih igrača jer smo imali mnogo prilika da ostvarimo bolje rezultate. Iznevjerili smo ga, iako je on nas sve vrijeme podržavao. Bio sam prvi koji je osjetio potrebu da nešto kaže i rekao sam kako jako žalim zbog njegove odluke. Bilo je jako važno da mu pokažemo da imamo štošta za reći i da smo na njegovoj strani.”

Iako je to bio tužan trenutak za sve u klubu, Mertesacker priznaje kako je Wenger otišao u pravom trenutku: “Nije otišao ni sekundu ranije, niti kasnije. Kada se pojavila vijest o njegovom odlasku, atmosfera se promijenila. Bilo je tužno vidjeti kako odlazi tako veliki čovjek, koji je u potpunosti promijenio ovaj klub. Nije mogao imati više uspjeha u ovom klubu, dobio je zasluženi oproštaj i otišao kao legenda.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!