NaslovnicaVijestiPEREZ DAO PONUDU RONALDU - Prihvati ovo ili si nađi kupca!

PEREZ DAO PONUDU RONALDU – Prihvati ovo ili si nađi kupca!

Kako pišu mediji u Španjolskoj – Ronaldo je ipak dobio ponudu novog ugovora s većom plaćom, ali ne izbliza ono što je želio. Naime Cristiano je od Reala zatražio da mu udvostruče plaću kao je FC Barcelona napravila s Messijem, no Perezu se ta ideja baš i ne sviđa.

Cristiano Ronaldo trenutno ima 33 godine, do kraja sljedeće sezone imat će i 34 godine. Već godinama ga otpisuju, ali on iz sezonu u sezonu pokazuje da i dalje može biti najbolji na svijetu. Cristinao je Real Madridu donio 4 Lige prvaka u zadnjih 5 godina i sada za nagradu traži novi ugovro koji će mu garantirati veću plaću.

Naime, njegovi najveći rivali za nagradu najboljeg igrača svijeta – Neymar Junior i Lionel Messi imaju znatno veće plaće nego on. Lionel Messi ima najveću plaću na svijetu – 42 milijuna eura godišnje dok Neymar Junior ima plaću od 36 milijuna eura. Cristiano ima dvostruko manju plaću od Messija – znači 21 milijun eura.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

On je od Pereza zatražio udvostručenje plaće, a Perez to ne želi prihvatiti jer zna da je Cristiano sada već u godinama i da je pitanje može li nastaviti s igrati nogomet na toj razini. Druga stvar je jasno određena hijerarhija s plaćama u klubu. Real je zbog te hijerarhije odbio kupiti Mbappea.

Perez je tako Ronaldu dao mogućnost plaće od 32,5 milijuna eura pod uvjetom uzmi ili ostavi. Ukoliko ne prihvatiš tu ponudu nađi si novog kupca, a pitanje je tko si uopće priuštiti kupnju Cristiana Ronalda i njegovu plaću. Jedini klubovi koji se spominju da imaju tu moć su Manchester United i PSG.

[su_watch_live_football]

Najrealnija se čini opcija da će, ukoliko stvarno dođe do transfera, Cristiano Ronaldo put Pariza, a Neymar Junior put Madrida. Kako pišu mediji u Francuskoj, vlasnici PSG-a spremni su Ronaldu ponuditi čak 45 milijuna eura godišnje.

Real se priprema na Galacticose 3.0., a hoće li lider te momčadi biti Neymar Jr. ili Cristiano Ronaldo saznat ćemo do kraja ljeta…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!