NaslovnicaVijestiPerez: Deportivo može odlučiti ko osvaja La Ligu

Perez: Deportivo može odlučiti ko osvaja La Ligu

Napadač i najbolji igrač Deportivo La Corune ove sezone, Lucas Perez, izjavio je da njegov tim može odigrati veliku ulogu u odlučivanju osvajača La Lige u narednim tjednima.

Deportivo može odlučiti ko osvaja La Ligu

Barcelona je velikom padu forme, izgubila je tri uzastopne utakmice u ligi, te su sada u velikoj opasnosti.

Samo pet utakmica prije kraja Barcelona je i dalje na vrhu sa 76 bodova, istim brojem bodova kao i drugoplasirani Atletico Madrid, dok je Real Madrid na trećem mjestu sa bodom manje.

Deportivo, koji se nalazi na 13. poziciji, devet bodova ispred zone ispadanja, igrat će i protiv Barcelone i protiv Real Madrida u nadolazećim tjednima, a Perez vjeruje da oni mogu odlučiti ko će osvojiti titulu.

“Deportivo može odlučiti ko osvaja La Ligu, saznat ćemo uskoro”, izjavio je strijelac 16 ligaških golova ove sezone za Deportivo.

“Znao sam da će liga biti odlučena u maju. Puno ljudi je govorilo da je liga već osvojena, ali sezona je duga. Međutim, Barca je uvijek opasna, bez obzira da li joj trebaju bodovi ili ne.”

Deportivo će ugostiti Barcelonu u srijedu, a u posljednjem kolu će zatim ugostiti i Real Madrid, a jedna od ove dvije utakmice bi potencijalno mogla odlučiti sezonu.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!