NaslovnicaVijestiPEREZ DOVODI ZVIJEZDU PSG-A: On će riješiti njihove probleme u obrani!

PEREZ DOVODI ZVIJEZDU PSG-A: On će riješiti njihove probleme u obrani!

Perez dovodi zvijezdu PSG-a! On će riješiti njihove probleme u obrani! Branič PSG-a Marquinhos je predmet interesa Real Madrida, koji se nada da će pojačati svoje mogućnosti u obrani prije zatvaranja prijelaznog roka.

Perez dovodi

Prema riječima Don Balona, predsjednik Madrida Florentino Perez je identificirao Brazilca kao prvobitnog cilja kluba, a tim još uvijek ima problema u obrani na startu 2019. godine.

Los Blancosi su već primili 26 golova u Primeri ove sezone nakon samo 22 utakmice, što je više od bilo kojeg drugog tima u prvih sedam na tabeli.

Pobjeda od 4-2 u gostima protiv Espanyola u nedelju je pokazalo njihovu ranjivost u obrani još jednom i Perez želi da riješi taj problem do kraja siječnja.

Don Balon izvješćuje kako će Marquinso Madrida koštati oko 80 milijuna eura, što je prilično mudar posao, s obzirom na njegovu dob (24) i kvalitetu.

Sadašnji kapetan kluba Sergio Ramos nije bio baš pouzdan ove sezone i kako se približava posljednjim fazama svoje karijere u 32 godini života, možda je sada trenutak za njega da spusti baklju na novog favorita na Santiago Bernabeu.

Raphael Varane je obično igrač koji se uparuje sa Ramosom u srcu obrane Madrida i on će vjerojatno izgubiti svoje početno mjesto s obzirom na činjenicu da se on razvija mnogo sporije nego što je to bio slučaj prije par godina.

Izgledi da će se Marquinhos i Varane svrstati zajedno su primamljivi, ali PSG će sigurno odbiti da izgubi jednog od svojih najboljih igrača u ovoj fazi sezone.

Međutim, Madrid se sada suočava sa teškom bitkom za pobjedu u Prmieri, gdje su već deset bodova iza Barcelona, dok su im Kup Kralja i Liga prvaka jedine realne šanse za trofej.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!