NaslovnicaVijestiPEREZ IMA PLAN DA PONUDI 250 MILIJUNA EURA ZA DVIJE ZVIJEZDE: Na...

PEREZ IMA PLAN DA PONUDI 250 MILIJUNA EURA ZA DVIJE ZVIJEZDE: Na Bernabeu stižu u siječnju?

Perez ima plan da ponudi 250 milijuna eura za dvije zvijezde. Na Bernabeu stižu u siječnju?  Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno tražio dva nova pojačanja ovog ljeta za oko 250 milijuna eura za zamjenu Cristiana Ronalda nakon njegovog transfera u Juventus, ali nije uspio i zbog toga sada planira da ih dovede u siječnju.

PEREZ IMA PLAN

Odlazak portugalske zvijezde je dalo Los Blancosima ogromnu glavobolju uoči nove sezone, jer su im sada zasigurno potrebna velika imena kako bi pomogli klubu da zamijeni legendarnu figuru.

Igrači koje Perez ima na svojoj listi su Chelseajev napadač Eden Hazard, a zatim napadač Edinson Cavani, Timo Werner ili Mauro Icardi, piše španjolski medij Don Balon.

[su_bet365_100bonus]

Florentino Perez je u izvješću rekao da predviđa plaćanje oko 180 milijuna eura za Eden Hazarda i preostalih 70 milijuna eura za jednog od napadača.

Zajedno, to bi mogla biti zaista vrlo jaka napadačka linija, sa mnogo golova koji će biti potrebni nakon odlaska Cristiana Ronalda, dok je Karim Benzema bio zaista loš prošle sezone, nakon što je postigao samo pet golova u La Ligi, no bez obzira što se malo popravio ove sezone, Perez i dalje želi da dovede neku zamjenu, iako su doveli Mariano Diaza.

Real Madrid ima povijest velike potrošnje na najveća svjetska imena, tako da bi trebali imati malih problema u pružanju tih uzbudljivih potencijalnih kupnji.

[su_bet365_koeficijenti]

Zaista u današnje vrijeme se mora potrošiti izobilje novca kako bi se doveo neki jak i dobar igrač, što naravno za Real Madrid nije problem, ali su problem klubovi koji ne žele prodavati svoje zvijezde i to bi moglo da se obije Los Blancosima o glavu.

Ostaje nam samo da sačekamo i vidimo što će se dogoditi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!