NaslovnicaVijestiPEREZ IMA SAVRŠENO OSMIŠLJEN PLAN: Zamjena za Benzemu će ga koštati oko...

PEREZ IMA SAVRŠENO OSMIŠLJEN PLAN: Zamjena za Benzemu će ga koštati oko 200 milijuna funti!

Perez ima savršeno osmišljen plan. Zamjena za Benzemu će ga koštati oko 200 milijuna funti! Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno planira zamijeniti Karim benzemu sa Tottenhamovim napadačem Harry Kaneom sljedećeg ljeta.

Perez ima

Englez je nedavno potpisao novi ugovor sa Spursima nakon svoje vrhunske forme posljednjih nekoliko godina, ali je odavno povezan sa velikim transferima u europske velikane.

Jasno je da je jedan od najboljih na svijetu u napadu u ovom trenutku, Kane bi mogao biti idealan za potrebe Madrida u napadu, nakon što je Benzema posljednjih godina pao u formi, dok je tu i odlazak Cristiana Ronalda u Juventus na ljeto poremetio momčad.

Prema riječima Don Balona, predsjednik Real Madrida Florentino Perez ima savršeno osmišljen plan za potpisivanje 25-godišnjaka iduće godine, iako taj dio ne ulazi mnogo više u detalje.

Real ima povijest dovođenja igrača koje žele, čak i ako su bili tihi nekoliko transfernih rokova.

To može biti posljedica povećane konkurencije bogatih klubova u Engleskoj i klubova poput PSG-a u Francuskoj.

Ipak, malo ljudi može odbiti mamac igranja u poznatom dresu na Bernabeu, za klub koji ima tendenciju da odminira u Ligi prvaka i koji uvijek ima šansu da za osvajanje La Lige.

Kane vjerojatno neće mnogo toga osvojiti sa Tottenhamom u skorijoj budućnosti uprkos napredovanju kluba prema Mauricio Pochettinu, pa tko zna da li Perez ima nešto u rukavu kako bi privukao Kanea u Španjolsku.

Mail je povezao Kanea sa Los Blancosima početkom godine, sugerirajući kako bi ih koštao oko 200 milijuna funti, što se čini ispravnim za igrača njegovom kalibra na ovom tržištu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!