NaslovnicaVijestiPEREZ JOŠ NIJE ODUSTAO: Predsjednik Real Madrida planira dovesti Ronaldovu zamjenu, evo...

PEREZ JOŠ NIJE ODUSTAO: Predsjednik Real Madrida planira dovesti Ronaldovu zamjenu, evo tko su tri nove mete!

U Real Madridu po svemu sudeći nisu ni planirali dovesti zamjenu za Cristiana Ronalda, koji je prošlog mjeseca otišao u redove talijanskog velikana Juventusa. Ipak, prema pisanju španjolskih medija, predsjednik kluba Florentino Perez je promijenio mišljenje nakon poraza protiv Atletico Madrida u UEFA Superkupu.

Perez u potrazi za Ronaldovom zamjenom

Krajem prošle sezone pojavilo se mnogo špekulacija kako Los Blancosi planiraju promijeniti napadački dio tima. Unatoč tome što su osvojili treću uzastopnu Ligu prvaka, ‘kraljevi’ su u La Ligi završili na razočaravajućem trećem mjestu, sa čak 17 bodova zaostatka za Barcelonom, te je to bio znak da je vrijeme za promjene.

[su_bet365_100bonus]

Sa odlaskom iz kluba u to vrijeme su se povezivali Gareth Bale i Karim Benzema, a Neymar i Eden Hazard su bili prvi kandidati za dolazak. Ipak, dogodilo se baš suprotno. Santiago Bernabeu je napustio Cristiano Ronaldo, a izgleda da neće biti ništa od dolaska Neymara i Hazarda.

U klubu su bili uvjereni kako im nije potrebna zamjena za najboljeg strijelca i jednu od najvećih legendi svih vremena, ali ih je poraz protiv gradskog rivala razbudio i natjerao da ponovo razmisle o dovođenju Ronaldove zamjene. Kako pišu katalonske novine Sport, Florentino Perez je nakon tog poraza ponovo krenuo u potragu za zamjenom za Portugalca, a nove mete su navodno Mauro Icardi, Rodrigo i Timo Werner.

[su_casino]

U izvješću također piše kako je dolazak Neymara još uvijek moguć, te da je Perez spreman izdvojiti čak 300 miliona eura za Brazilca, ali to će se dogoditi samo u slučaju da UEFA natjera Paris Saint-Germain da proda igrače kako bi ispoštovao financijski fair-play. Ipak, kada su u pitanju Icardi, Rodrigo i Werner, Perez je spreman izdvojiti samo 50 miliona eura, što vjerovatno neće biti dovoljno, s obzirom da su iz Valencije poručili kako će za odlazak Rodriga biti potrebno aktivirati njegovu otkupnu klauzulu od 80 miliona eura, dok bi Icardi i Werner također mogli koštati isto toliko.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!