NaslovnicaVijestiPerez se oglasio nakon Ramosovog zahtjeva da ga pusti u Kinu!

Perez se oglasio nakon Ramosovog zahtjeva da ga pusti u Kinu!

Florentino Perez, predsjednik Real Madrida, oglasio se nakon Ramosovog zahtjeva da ga pusti da bez obeštećenja napusti klub, te ode u kinesku Superligu.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez potvrdio je da je kapetan Sergio Ramos zatražio da napusti klub i karijeru nastavi u Kinu, ali da je njegov zahtjev odbijen.

“On i njegov menadžer došli su kod mene u kancelariju i rekli da imaju ponudu iz Kine, a po pravilima tamošnje lige klub ne može da plati nadoknadu. Šta je trebalo da im kažem? Real nije mogao da dozvoli da kapetana pusti bez obeštećenja jer bi to bio veliki presedan za ostale igrače”, rekao je Perez, a prenose španjolski mediji.

Sa Realom je osvojio četiri titule u Ligi prvaka, a označen je i kao jedan od krivaca za ispadanje iz elitnog natjecanja ove sezone od Ajaxa u osmini finala.

“Kraljevski klub” imao je prednost od 2:1 pred uzvrat na svom Santiago Bernabeu, gdje je Ajax slavio sa ubjedljivih 4:1.

Ramos je priznao da je namjerno u prvoj utakmici protiv nizozemskog tima u Amsterdamu dobio žuti karton, kako bi propustio uzvratni duel u Madridu, te tako se “očistio” od kartona pred četvrtfinale Lige prvaka

Real je imao jednu od nagorih sezona u novijoj istoriji, pošto su završili kao treći u La Ligi sa 19 bodova manje od prvaka Barcelone, koja ih je izbacila i iz Kupa Kralja.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!