NaslovnicaVijestiPerišić na pragu odlaska iz Intera, zainteresovan klub iz Premier lige?!

Perišić na pragu odlaska iz Intera, zainteresovan klub iz Premier lige?!

Čini se kako je Ivan Perišić na pragu odlaska iz Intera, što je potvrdio i sam direktor Intera Beppe Marotta, koji je izjavio kako je igrač izrazio želju da napusti klub.

Dvadesetdevetogodišnji reprezentativac Hrvatske je 2015. iz Wolfsburga došao na San Siro, a interesovanje za Perišića, navodno, pokazao je Arsenal.

Italijanski Sky Sport navodi da je Hrvat poslije odluke Intera da odbije ponudu “Topnika” za posudbu do kraja sezone, zatražio transfer.

“Poslušali smo igrača, on ima želju da ode. Želimo da ga usrećimo, ali moramo da uzmemo u obzir ono što je najbolje za nas. Do sada nije stigla nijedna pogodna ponuda. Čekamo…,” rekao je Marotta.

Engleski mediji su ranije pisali da je Manchester Unitted zainteresovan za Perišića, međutim, posljednjih dana pojavila se informacija da je Arsenal blizu angažovanja hrvatskog reprezentativca.

Topnici su pokušali Perišića da dobiju na posudbu do kraja sezone sa opcijom otkupa ugovora ili djelimičnu razmenu za Mesuta Ozila, ali Inter je tražio 40 miliona eura unaprijed.

Beppe Marotta je upitan zašto Perišić toliko želi da napusti Inter.

“Kada je igrač fer i kaže nam svoje mentalno stanje i šta želi, mi ćemo ga uvijek saslušati. Poslije toga, to je pitanje brige o financijskim interesima kluba,” dodao je Marotta.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!