NaslovnicaVijestiPERNICA JUNAK VEČERI: Modri poraženi u prvoj utakmici osmine finala Europske lige!

PERNICA JUNAK VEČERI: Modri poraženi u prvoj utakmici osmine finala Europske lige!

Večeras su odigrani prvi susreti osmine finala Europske lige, a Dinamo Zagreb je na gostovanju kod češkog prvaka Viktorije Plzen pretrpio poraz rezultatom 2-1.

Dinamo poražen protiv Viktorije

Modri su već na početku utakmice dali do znanja da su došli po golove i pobjedu, te su od prve minute napravili veliki pritisak pred golom Viktorije. U nastavku se utakmica malo smirila, da bi pred kraj prvog poluvremena poveli zahvaljujući majstoriji Danija Olma.

Španjolac je nakon sjajne asistencije Petkovića u 41′. minuti susreta lobirao golmana domaćina za veliko slavlje Bad Blue Boysa, kojih je na tribinama Doosan Arene bilo nekoliko stotina. Do kraja prvog poluvremena nije bilo prilika, te se u svlačionicu otišlo sa rezultatom 0-1. U nastavku utakmice domaćin je izjednačio u 53. minuti, kada je nakon odličnog kontranapada nečuvan ostao Pernica, koji je pogodio za 1-1.

Nakon toga je pala koncentracija u redovima Bjelicinog tima, te je Viktoria sve više počela prijetiti, da bi do potpunog preokreta stigla u 83. minuti kada je svoj drugi gol večeras nakon kornera postigao Pernica, koji je ponovo ostao sam u izgubljenoj obrani Dinama. Iako rezultat nije zadovoljavajuć, Modri itekako imaju razloga za optimizam, s obzirom na postignuti gol. Uzvratni susret na Maksimiru je na rasporedu 21. februara.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!