NaslovnicaVijestiPrije pet godina je napustio La Masiju, a danas bi se mogao...

Prije pet godina je napustio La Masiju, a danas bi se mogao vratiti kao jedan od najboljih: “Barca je moj dom”

Vratar Ajaxa po zahtjevu Andre Onane otvorio vrata za odlazak iz Amsterdama ovog ljeta i otkrio je u koji klub bi volio otići u Chelsea ili svoj bivši klub Barcelonu.

Prije pet godina

Kamerunac je užiavo u nekoliko odličnih sezona sa Ajaxom otkako je 2015. godine napustio Camp Nou, pomažući im da dođu do polufinala Lige prvaka prošle sezone, te osvoje naslov u domaćem prvenstvu.

Kao rezultat toga, privukao je pažnju mnogih klubova, sa dva kluba iz Premier lige, Chelsea i Tottenham, koji su povezani, dok su tu i francuski PSG i njegov bivši klub Barcelona.

No, izgleda da su male vjerojatnoće da će Onana završiti u Parizu, a vratar je rekao da bi mu preferirano odredište bilo “La Liga ili Premier liga” tijekom intervjua za Canal +.

Glasine koje ga povezuju sa Chelseajem i Barcelonom su od tada izašle u javnost i od njega je traženo da izabere klub kojem bi se radije pridružio.

“Teško je reći, sa Barcelonom sam još uvijek u dobrim odnosima, s predsjednikom, trenerima”, odgovorio je Kamerunac, koji je proveo pet godina u Barcinoj akademiji La Masia.

“Kao što sam već rekao, Barca je moj dom. Ako se moram vratiti, vratit ću se.”

“Ali danas smo još daleko od toga. Ja sam vratar Ajaxa i vidjet ćemo što će se dogoditi na kraju sezone. Ja se brinem samo za loptu i o tome što se događa na stadionu. Moji agenti će se pobrinuti za ostalo.”

Onana – koji je odigrao 74 utakmica bez primljenog gola u 178 odigranih za Ajax – označen je kao potencijalna zamjena za Kepu Arrizabalagu od strane Frank Lamparda.

Španjolac, klupski rekorder i najskuplji vratar u povijesti, mučio se da ispuni očekivanja, te je napravio nekoliko značajnih grešaka prije suspenzije sezone, izgubivši mjesto od Willy Caballera.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!