NaslovnicaVijestiPet godina u Londonu, bez odigrane utakmice: Mario Pašalić prihvatio novi ugovor...

Pet godina u Londonu, bez odigrane utakmice: Mario Pašalić prihvatio novi ugovor i otišao na šestu posudbu!

Hrvatski veznjak Mario Pašalić nije odigrao ni jednu službenu utakmicu za Chelsea od kako je stigao u klub 2014. godine, ali je ipak produžio ugovor s londonskim klubom i prihvatio ulogu igrača koji gradi karijeru na posudbama.

Chelsea je 2014. kupio veznjaka Maria Pašalić iz Hajduka, a pet godina kasnije u Londonu još uvijek ne znaju kakve zapravo planove imaju s njim. Pašalić nije odigrao ni jednu službenu utakmicu za Chelsea, zbog čega još više iznenađuje činjenica što je ugovor s londonskim klubom produžio do 2022. godine. No, to uopće neće promijeniti njegov status u nadolazećoj sezoni, jer je postalo sasvim normalno da ga Chelsea šalje na posudbu u druge klubove.

Bizaran i neporfesionalan potez PSG-a: Prodaju dres igrača koji još uvijek nije potpisao za njihov klub!

Chelsea će tako Pašalića poslati na šestu posudbu, a jedina razlika u odnosu na prethodne godine jest da će Pašalić po prvi puta u dvije sezone igrati za istu ekipu. Nakon dolaska u Chelsea, u početku je bio posuđen u španjolsku Elche, zatim u francuski Monaco, u trećoj sezoni igrao je u Milanu, u četvrtoj u Spartaku iz Moskve, te u petom i šestom mjestu u Atalanti.

Pašalić ima iza sebe vjerojatno najbolju sezonu u karijeri jer je u fantastičnoj ekipi Atalante odigrao 42 utakmice i postigao osam golova.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!