NaslovnicaVijestiPet igrača Chelseaja želi napustiti klub ovog ljeta

Pet igrača Chelseaja želi napustiti klub ovog ljeta

Chelsea se ovog ljeta suočava s egzodusom transfera s petoricom igrača koji navodno očajnički žele napustiti klub.

Antonio Rudiger i Andreas Christensen već su napustili Stamford Bridge i pridružili se Real Madridu, odnosno Barceloni. U međuvremenu, Romelu Lukaku je također dobio dozvolu da se pridruži milanskom Interu na posudbu. Ali moglo bi biti još odlazaka ovog ljeta…

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Cesar Azpilicueta i Marcos Alonso žele se pridružiti svom bivšem suigraču Christensenu u Barceloni. Obojica imaju još samo godinu dana do isteka ugovora s Chelseajem, ali Tuchel ne želi dopustiti Azpilicueti da ode ovog ljeta.

Hakim Ziyech je navodno predao zahtjev za transfer u lipnju nakon što je bio frustriran nedostatkom prilika za igru u prvoj postavi pod vodstvom Tuchela. I sam Tuchel je izjavio da je otvoren za prodaju marokanskog reprezentativca.

Christian Pulišić također je rekao da želi otići, a s njegovim potezom povezuju se Juventus i AC Milan. Pulišić se ove sezone suočava s povećanom konkurencijom za mjestu u Chelseaju nakon dolaska Raheema Sterlinga iz Manchester Cityja.

Timo Werner nalazi se u sličnoj poziciji kao Pulišić, ali bi mu ove sezone mogla biti dodijeljena značajnija uloga nakon odlaska Lukakua.

Na pitanje može li biti sretan u Chelseaju sljedeće sezone, Werner je odgovorio: “Mogao bih biti sretan bilo gdje. Sretan sam kada igram i zabijam golove. To je činjenica.”

Dva igrača koje je Tuchel spreman pustiti su Ross Barkley i Michy Batshuayi, ali Chelsea tek treba dobiti značajne ponude za njih.

Govoreći nakon sramotnog Chelseajevog poraza od Arsenala u predsezoni, Tuchel je priznao da brojni igrači traže odlazak iz kluba.

“Imamo puno igrača koji razmišljaju o odlasku i razmatraju svoje mogućnosti. Dobili smo sankcije i igrači su nas napustili, a znamo da još igrača želi otići.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!