NaslovnicaVijestiPet igrača Manchester Cityja moglo bi spriječiti Benjamina Mendyja da bude osuđen...

Pet igrača Manchester Cityja moglo bi spriječiti Benjamina Mendyja da bude osuđen na doživotni zatvor

Suspendirani nogometaš Manchester Cityja Benjamin Mendy čeka suđenje u Engleskoj zbog optužbi za silovanje i seksualni napad.

Mendy je optužen za zločine koje je navodno počinio između 2018. i 2021. godine, suđenje će trajati oko 15 tjedana, a za članove porote već je odabrano osam muškaraca i šest žena.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pet Mendyjevih bivših i sadašnjih suigrača iz Manchester Cityja pojavit će se na suđenju, uključujući Jacka Grealisha, Riyada Mahreza, Kylea Walkera, Raheema Sterlinga i Johna Stonesa.

Mendyju prijeti zatvorska kazna između pet i 20 godina, ali nije isključena ni doživotna robija.

Nogometaš je u City stigao iz Monaca 2017. godine, a na sudu je rekao da nije kriv po devet tačaka optužnice. Suspendiran je nakon podizanja optužnice 26. kolovoza 2021. godine.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!