NaslovnicaVijestiPet igrača nije sretno zbog dolaska Haalanda

Pet igrača nije sretno zbog dolaska Haalanda

Napadač Borussije Dortmund Erling Haaland sljedeće sezone igrat će za Manchester City.

Mladi Norvežanin će svakako pojačati ‘Građane’, koji su već sada jedna od najboljih momčadi u Europi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Trener Pep Guardiola ima zadatak uklopiti Halanda u momčad, a iako je sigurno da će City biti bolji kao momčad s Norvežaninom, u cijeloj priči sigurno će biti i gubitnika. Engleski “Daily Mirror” izdvojio je pet nogometaša koji bi dolaskom Haalanda mogli izgubiti.

Prvi na listi je Gabriel Jesus. Brazilski napadač trenutno je predvodnik Guardiolinog napada, a u posljednjih pet nastupa postigao je šest golova. No, “Daily Mirror” ističe da Jesus nije igrač koji će u svakoj utakmici sezone zabiti gol, zbog čega je doveden Haaland. Njih dvojica teško da će moći igrati u paru, a to bi moglo značiti da bi Jesus mogao napustiti City. Arsenal i Juventus već su zainteresirani da ga dovedu.

Phil Foden je dobar dio sezone odigrao kao lažna devetka u Guardiolinom sustavu, a to dolaskom Haalanda više neće biti potrebno. Za razliku od Jesusa, Foden može igrati i na drugim pozicijama u napadu i vjerojatno će igrati zajedno s Norvežaninom, ali će sigurno barem malo pasti u drugi plan.

Raheem Sterling izjavio je kako se ne osjeća ugroženim dolaskom Haalanda, a s obzirom na njegovu kvalitetu i sposobnost da igra zajedno s Norvežaninom, ta izjava ima smisla. No, “Daily Mirror” piše da je Sterling u punoj snazi i da mu utakmice trebaju svaki tjedan, a s obzirom na veliki izbor napadačkog oružja u redovima Cityja, Guardiola mu to neće moći jamčiti. Ugovor mu istječe 2023. godine i nije nemoguće da ovog ljeta napusti Manchester.

Pravi primjer da City mjesecima nije radio na Haalandovom transferu je potpis 22-godišnjeg Juliana Alvareza ove zime. Za 17 milijuna eura doveden je iz River Platea gdje je ostao na posudbi do kraja sezone. Alvarez, koji ima i sedam nastupa za reprezentaciju Argentine, sada će biti u teškoj poziciji jer dolazi kao novi napadač u novi klub u kojem će pozornost i dalje biti usmjerena na Haalanda. Također je moguće da ostane u Riveru na novoj posudbi.

Peti gubitnik kojeg je istaknuo Daily Mirror je 19-godišnji Liam Delap. U City je došao prije tri godine, istaknuo se igrama za mladu momčad ‘Građana’ te selekcijama Engleske U-18 i U-19, a priliku u prvoj momčadi dao mu je Guardiola. Očekivalo se da bi Delap iduće sezone mogao dobiti dodatnu priliku, no vjerojatnije je da će dolaskom Haalanda i Alvareza otići na posudbu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!