NaslovnicaVijestiPet mogućih pojačanja Real Madrida u zimskom prijelaznom roku

Pet mogućih pojačanja Real Madrida u zimskom prijelaznom roku

Svi mediji izvješćuju da će Real Madrid biti jedan od najaktivnijih klubova u zimskom prijelaznom roku. Tkoga će Zidane kupiti kako bi poboljšao svoju ekipu?

Pet mogućih pojačanja

Golovi Dele Allija i Christian Eriksena su osigurali Spursovo prvo mjesto u Ligi prvaka prije par tjedana, a Realu je ostao samo neugodan poraz, jer su otišli kući sa tri gola u mreži i bez bodova.

Menadžer Zidane je imao vrlo jaku ekipu sa Keylor Navasom, Dani Carvajalom, Varaneom i Gareth Baleom, ali Los Blancosi se nisu baš snašli u igri većinom susreta.

[su_bonus]

No, skoro su osvojili Svjetsko klupsko prvenstvo i Ronaldo se pomalo vraća u formu nakon što je osvojio petu Zlatnu loptu i postao FIFA-in igrač godine. Postigao je nevjerojatan gol protiv Gremia iz slobodnjaka i dokazao svima da nije zaboravio  igrati nogomet.

Cristiano Ronaldo je postigao utješni pogodak protiv Spursa tog dana u Ligi prvaka, ali to nije uspjelo da prikrije njegovo i nezadovoljstvo njegovih igrača koji su doživjeli poraz protiv ekipe iz Premier lige.

Takav nastup bi mogao prisliti španjolske divove da u siječnju potroše ogromne novce – ali tko su igrači na vrhu spiska Zidanea?

[su_no1forfootball]

Što vi mislite tkoga bi Real trebao kupiti? Evo pet potencijalnih pojačanja Real Madrida u siječanjskom prijelaznom roku. Koga bi  ste vi željeli da Zinedine Zidane dovede u glavni grad Španjolske?

Football Whispers je ocijenio tko bi mogao doći na Bernabeu:

  1. Andrea Belotti (Torino)

  2. Paulo Dybala (Juventus)

  3. Maxime Lopez (Marseille)

  4. Edinson Cavani (PSG)

  5. Robert Lewandowski (Bayern Munich)


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!