NaslovnicaVijestiPet najboljih slobodnih igrača koji su još uvijek dostupni ovog ljeta!

Pet najboljih slobodnih igrača koji su još uvijek dostupni ovog ljeta!

Sada je u Premier ligi utrka protiv vremena, jer se prijelazni rok završava u četvrtak u 17 sati, tako da će klubovi jurišati ka novim pojačanjima.

Pet najboljih

Međutim, besplatni igrači, ili slobodni agenti mogu dovršiti transfere u Engleskoj ostatak godine.

I tijekom godina je bilo nekoliko sjajnih igrača izvan ugovora, uzmimo primjer Jamesa Milnera, koji se ove godine pokazao zaista sjajnim.

Jučer je Gary Cahill nakon što mu je istekao ugovor u Chelseaju, sklopio dvogodišnju suradnju sa Crystal Palaceom.

Premda još mnogo toga ima na transfer tržištu, a mi smo suzili slobodne agente na pet najboljih.

MARIO BALOTELLI

Nije svačija šalica čaja, ali Mario Balotelli ima gomilu iskustva, nastajanja da postigne gol i nesumnjivo će poboljšati napadačku liniju većine ekipa u Europi.

28-godišnjak je nakon napuštanja Marseillea postao slobodan agent, a nedavno je povezan i sa prelaskom u Brazil, a Flamengo se pokazao kao vjerojatno odredište.

ANDY CARROLL

Andy Carroll je još jedan igrač koji traži novi klub. Nakon sedam godina sa Čekićarima, napadač je napustio klub krajem prošle sezone sa ozljedama koje su mu zadale glavobolje u klubu. Ponovno okupljanje sa Newcastleom bi moglo biti na kartama, jer novi menadžer Steve Bruce izgleda da želi pojačati svoj napad.

FRANCK RIBERY

U dobi od 36 godina je vrlo malo vjerojatno da će Frank Ribery sljedeće sezone igrati u Premier ligi. Devetorostruki pobjednik Bundeslige završio je svoje vrijeme u Bayernu iz Munchena i sada traži novi izazov.

Međutim, čini se da bi Francuz mogao uskoro da završi svoj transfer u Arabiju i ekipu Al-Nassra.

DANIEL STURRIDGE

Napadač Daniel Sturridge je postizao golove iz zabave za Liverpool tijekom sezone 2013/14. Međutim, od tada je njegova karijera zasjenjena ozljedama.

29-godišnjak, koga su ovog ljeta pogodile FA optužbe, napustio je Anfield neposredno nakon trijumfa Lige prvaka i sada traži novi klub.

Trabzonspor je izgledao kao vjerojatno odredište, ali Sturridge je navodno odbio tu ponudu. Bez ozljeda, Sturridge bi bio sjajan dodatak bilo kojoj ekipi, ali trenutno se potraga za novim klubom nastavlja.

DANNY WELBECK

Slično kao i Sturridge, Welbeck je također pretrpio popriličan udio ozljeda tijekom karijere.

28-gidišnjak je napustio Arsenal nakon pet godina provedenih u klubu i vjerojatno će ostati u Engleskoj, a Watford je navodno glavni konkurent za njegov potpis.

Ako ostane u formi, Welbeck će biti masovno pojačanje za većinu klubova u vrhunskoj ligi, to je sigurno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!