NaslovnicaVijestiPet poznatih nogometaša koji su također uspješni u pokeru!

Pet poznatih nogometaša koji su također uspješni u pokeru!

Nekoliko nogometaša posljednjih je godina nastojalo svoje sposobnosti na terenu prenijeti na poker stol. Bacimo pogled na neke od najpoznatijih nogometaša koji igraju poker.

Iako je pošteno reći da je nogomet mnogo više fizički zahtjevan od pokera, postoje mnogi mentalni atributi potrebni da bi se postigla vrhunska razina igre koja može stvoriti sjajnog pokretaša.

Ne samo da morate biti u stanju podnijeti pritisak, već u trenut morate donijeti ključne odluke, a igre uma uvijek dolaze u obzir dok igrači žele uzeti dobitak!

Evo pet poznati nogometnih zvijezda koje su također poznate po svojim poker vještinama…

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Cristiano Ronaldo

U nogometnoj povijesti postoji samo nekoliko imena većih od Cristiana Ronalda i premda vjerojatno nikada neće ponoviti taj uspjeh na nogometnim terenima, on je prilično dobar i u pokeru.

Proveo je dosta vremena izvan terena igrajući i promovirajući događaje za Poker. Igrač Juventusa natjecao se protiv profesionalnih pokeraša, pa čak je 2016. godine pobijedio zvijezdu Breaking Beda, Aarona Paula, koji je i sam jak igrač. Ronaldo tvrdi da je o igri učio igrajući se sa svojim prijateljima.

Teddy Sheringham

Možda najpoznatiji bivši igrač koji trenutno igra poker je bivši igrač Manchester Uniteda i Tottenhama Teddy Sheringham.

Poznat po svojoj završnici tijekom igračkih dana, bivši napadač sada unosi tu istu bezobzirnost na poker stol gdje je navodno unovčio zaradu od preko 300 000 američkih dolara tijekom svoje karijere.

Londončanin je jednom ubacio bivšeg suigrača iz West Hama Jamesa Collinsa, tvrdeći da je najgori igrač pokera kojeg je ikad vidio!

Gerard Pique

Najprofitabilniji igrač na ovom popisu od zarade pokera mora biti branič koji je osvojio Svjetsko prvenstvo Gerard Pique, koji je do sada prikupio ni manje ni više nego 668.000 američkih dolara, od čega je više od polovice prošlo kroz njegovo drugo mjesto na EPT Barcelona turniru koji se igrao još 2018. godine.

Neymar

Vjerojatno igrajući zajedno sa Piqueom tijekom njegova vremena u Barceloni, brazilski napadač Neymar, jedan je od najtalentiranijih nogometaša u ovom trenutku, također je jak igrač pokera koji je do sada zaradio oko 17.000 američkih dolara.

Naravno, s obzirom na to da je PSG-ovac jedan od najbolje plaćenih igrača na planetu, ova mu brojka ni na koji način neće promijeniti život, ali pokazuje talent koji 28-godišnjak posjeduje u pokeru.

Jan Molby

Možda je malo prestar za neke od naših čitatelja, Jan Molby bio je superzvijezda vrlo uspješnog Liverpoola tijekom 1980-ih i 1990-ih, upisavši više od 200 nastupa za Redse i pritom osvojivši tri naslova prvaka.

Iako nije na istoj razini kao neki od ostalih s ovog popisa, Molby se smatra jednim od najboljih bivših nogometaša, a navodno je u svoje vrijeme unovčio oko 14.000 dolara.

S obzirom na to da je uvijek bio poznat po tome što nije bio najsposobniji profesionalni nogometaš, ne čudi što se Molby u mirovini okrenuo pokeru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!