NaslovnicaVijestiPet razloga zbog kojih Neymar želi napustiti PSG

Pet razloga zbog kojih Neymar želi napustiti PSG

Izvješća ukazuju na to da Neymar, za manje od godinu dana nakon što je prešao iz Barcelone za 200 milijuna, želi napustiti PSG. 26-godišnjak, koji zarađuje oko 600.000 funti tjedno na Parku Prinčeva, uglavnom je bio impresivan od dolaska sa Nou Campa prošlog ljeta.

Pet razloga

U 30 nastupa za PSG, Neymar je postigao 28 golova. Međutim, sa svojim timom koji je sada ispao iz Lige prvaka, brazilčeve nade za osvajanje Zlatne lopte su pretrpjele značajan udarac.

Jedan od glavnih razlog zbog kojeg je Neymar napustio Barcelonu bio je da izaće iz sjene Lionel Messija i zacementira svoj status najboljeg svjetskog igrača.

No, Real Madrid je napravio odličan posao i izbacio PSG-a iz konkurencije za Ligu prvaka i Neymar, koji je nedostajao u drugoj utakmici zbog ozljede zna da su sada Cristiano Ronaldo i Messi ispred njega u utrci za Zlatnu loptu 2018.

[su_watch_live_football]

Brazilske novine UOL Esporte su potvrdile da Neymar sada razmišlja o napuštanju PSG-a na ljetnom prijelaznom roku.

Brazilac je snažno povezan sa Real Madridom u posljednjih nekoliko tjedana, čak i ako PSG nema nikakve namjere da pusti svog najboljeg igrača.

UOL je otkrio pet razloga zašto Neymar želi napustiti PSG – neki od razloga samo dodaju težinu argumentu da Južno Amerikanac pati od paničnog sindroma razmaženog djeteta.

1. PREKRŠAJI

Neymar je sit igrača iz Francuske lige koji ciljaju njega, a ne loptu. Na njemu je napravljeno prosječno 5.7 prekršaja po utakmici ove sezone. Tijekom njegovog vremena u La Ligi, taj prosjek je pao na 3.5 prekršaja po utakmici.

2. SUCI

Brazilska superzvijezda je također nesretan sa sucima u Francuskoj ligi. On vjeruje da mu ne pružaju dovoljno zaštite na terenu. Štoviše, još uvijek je nezadovoljan nakon što je dobio crveni karton protiv Marseillea u 87. minuti susreta.

3. TEHNIČKA RAZINA

Neymar navodno vjeruje da ga nedostatak tehničke kvalitete u Francuskoj ligi sprječava da osvoji Zlatnu loptu. Sigurno je da su mu bivši igrači Barcelone rekli da će to biti slučaj.

[su_no1forfootball]

4. LOŠI UVJETI

Neymar je ostao iznenađen kvalitetom terena u Francuskoj ligi. Osjeća kako momčadi u Francuskoj namjerno drže svoje terene u grubom stanju, kako bi spriječili PSG-a da igra svoju igru.

5. PUTOVANJA I OKUPLJANJE TIMA

Neymar ne uživa u putovanju na gostujuće utakmice autobusom, pri čemu se PSG ponekad odluči protiv putovanja avionom ili vozovima kroz Francusku.

Također mu se ne sviđa što Unai Emery održava timski sastanak uoči svake domaće utakmice. Kakva diva. Jesu li to razlozi koji bi trebali dokazati da je Neymar previše uživao u svom životu? Zar ne bi on trebao samo šutiti i nastaviti sa svojim poslom? Uostalom, on je taj koji je odlučio da se priključi PSG-u prošlog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!