NaslovnicaVijestiPetak 4.11: Što danas odigrati na kladionici?

Petak 4.11: Što danas odigrati na kladionici?

Petak 4.11., nakon vrlo zanimljivog tjedna Lige prvaka i Europske lige, vraćamo se ligaškom nogometu. Danas nemamo mnogo utakmica iz lige petice, ali mi smo vam izdvojili dvije za koje mislimo da bi mogle proći puno sigurnije nego ostale.

Petak 4.11

Hertha BSC – Borussia M’gladbach | Bundesliga

Ova utakmica je zanimljiva zbog činjenice da Hertha igra vrlo dobro ove sezone, te su smješteni u gornjem dijelu tabele, otprilike, gdje je očekivano da će Borussia biti smještena, ali je ispod očekivanog i nalazi se u donjoj polovici tabele, ima pet bodova manje. Hertha je, ako izuzmemo poraz u Europa ligi, izgubila samo dvije utakmice u prvenstvu, od kojih je jedna u prethodnom kolu. Borussia je izgubila jednu utakmicu više, ali oni igraju u Ligi prvaka, a i u DFB-Pokal kupu u kojeg su stigli u osminu finala, baš kao i Hertha. Svaki tim je pobijedio po 21 međusobni susret, ali Borussia je pobijedila posljednjih pet. Prošle sezone pobijedili su rezultatom od 5-0 u M’gladbachu i 4-1 u Berlinu.

[su_euro_soccer_bonus]

Hertha je odlična ove sezone i dobro igraju kod kuće, iako je teško očekivati da će zadržati tako dobar ritam još mnogo ove sezone. Borussia ne sjaji, ali očekujem da će konačno igrati bolje, što je razlog zbog kojeg ih nisam otpisao i pored toga je tradicija iz prethodnih sezona na njihovoj strani.

TIP: Oba tima daju gol

screenshot_6

UPLATI!

Malaga – Sporting Gijon | Primera

Može se reći da ove dvije ekipe zauzimaju položaje u skladu sa očekivanjima, što znači da se Malaga nalazi na sredini tabele, dok je Sporting u zoni ispadanja. Malaga ne nudi ništa novo ove sezone, a to je opet još jedan prosječan klub u Primeri, iako igra vidno bolje na svom stadionu, jer oni još uvijek nisu trijumfirali u gostima. Sporting također nije dobio utakmicu u gostima i njihovi rezultati izvan njihovog stadiona su gotovo identični Malaginim, ali oni igraju nešto slabije kod kuće zbog čega imaju tri boda manje. Malaga je imala seriju od tri utakmice bez poraza, ali u prethodnoj rundi je očekivano izgubila u Madridu, dok je Sporting u negativnom nizu od sedam utakmica bez pobjede. Prošle sezone obje ekipe su međusobne dvoboje pobijedile kod kuće sa 1-0.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Malaga oscilira, ali ona igra također vrlo dobro kod kuće, u zadnje vrijeme i sve ukupno je u boljoj formi od Sportinga, koji nije pobijedio nikoga već neko vrijeme i teško će preživjeti u Malagi.

TIP: Pobjeda Malage

screenshot_5

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35132″ name=”Analize”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!