NaslovnicaVijestiPeter Crouch objasnio zašto je želio udariti Marcela više od bilo koga...

Peter Crouch objasnio zašto je želio udariti Marcela više od bilo koga u svom životu!

Peter Crouch priznao je da u životu nikada nije želio udariti nikoga više nego Marcela nakon što je isključen tijekom susreta u Ligi prvaka 2011. godine.

Peter Crouch objasnio

39-godišnjak je u to vrijeme bio u Tottenhamu, a protiv Marcela je igrao tijekom prve utakmice četvrtfinala protiv Real Madrida.

Crouch je odigrao samo 15 minuta u Ligi prvaka na Santiago Bernabeu prije nego što je isključen.

Bivši napadač Stoke Cityja i Tottenhama pokupio je dva žuta kartona na brzinu, a drugo je nastupio kao rezultat upitnog duela sa Marcelom.

Crouch je bio bijesan na Brazilca zbog njegove reakcije na prekršaj.

Bivši reprezentativac Engleske je rekao: “Svlačionica je ispod stadiona i postoje redovi navijača i možete ih čuti.”

“Sjedim u svlačionici s ručnikom preko glave, čujem gol za golom i razmišljam: ‘To je zbog mene’.”

“Ipak imam mali izgovor što se tiče kartona. Prvi je bio što sam se uzbudio, pa to mogu priznati sucu. Bio je to napad na Sergija Ramosa.”

“Za drugi sam blokirao loptu ispred Marcela i malo sam folirao, ali ga nisam dodirnuo.”

“Skočio je u zrak i zakotrljao se, a postoji kut kamere gdje možete vidjeti kako gleda suca i slavi crveni karton, a zatim skoči natrag.”

“Nikad u životu nikoga nisam želio udariti tako kao njega! Za njih je to bila pobjeda. Pobijedili su u igri i izigrali su me. Bio sam naivan da se pustim u to.”

Madrid je na Bernabeuu razbio Spurse sa 4: 0 prije nego što je u uzvratu izborio pobjedu od 1: 0.

Crouch je napustio Spurse 2011. i igrao za Stoke City i Burnley prije nego što je 2019. najavio povlačenje iz nogometa.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!