NaslovnicaVijestiPETER CROUCH OTKRIO: Evo što mu je Joe Cole rekao o Edenu...

PETER CROUCH OTKRIO: Evo što mu je Joe Cole rekao o Edenu Hazardu dok je igrao zajedno s njim u Lilleu!

Krilni igrač i zvijezda Chelseaja Eden Hazard igra u nevjerovatnoj formi od početka nove sezone pod vodstvom novog trenera Maurizija Sarrija.

Joe Cole hvalio Edena Hazarda

Unatoč tome što je prvih nekoliko utakmica započeo na klupi za rezervne igrače, on je u do sada sedam odigranih utakmica već postigao šest golova i podijelio dvije asistencije, te je po mišljenju mnogih trenutno najbolji igrač Premier lige.

[su_bet365_koeficijenti]

Posljednji gol je postigao u srijedu navečer u Carabao kupu protiv Liverpoola. Nakon što je primio loptu na desnoj strani, belgijski reprezentativac je predriblao nekoliko Liverpoolovih defanzivaca i postigao nevjerovatan gol pokraj nemoćnog Simona Mignoleta.

Bivši defanzivac ‘Redsa’ Jamie Carragher na gostovanju u Sky Sports studiju nakon utakmice je pohvalio 27-godišnjaka izjavivši: “Rekao sam već kako je on najbolji igrač u Premier ligi. Ne samo zbog toga što je postigao taj gol, također je trebao biti proglašen i najboljim igračem Svjetskog prvenstva. On je apsolutna superzvijezda.”

Otkako je stigao u Chelsea 2012. godine, Hazard se razvio u jednog od najboljih igrača na svijetu. On je karijeru započeo u Lilleu, gdje je na ukupno 194 nastupa postigao 50 golova. Dok je nastupao za francuski klub, tokom jedne sezone svlačionicu je dijelio sa bivšom zvijezdom Chelseaja Joeom Coleom, a riječ je o sezoni 2011/12, kada je bivši engleski reprezentativac bio na posudbi na stadionu Pierre-Mauroy.

Coleov bivši suigrač iz reprezentacije Peter Crouch prisjetio se što mu je 36-godišnjak rekao jednom prilikom o Edenu Hazardu. On je u kolumni za Daily Mail napisao: “Joe Cole je bio uzbuđen jednom prilikom dok smo razgovarali. Bila je to jesen 2011. godine, a on je u to vrijeme bio na posudbi u Lilleu. Rekao mi je: ‘Ovaj klinac je najbolji igrač sa kojim sam ikad igrao. Ima potencijal da postane najbolji igrač svih vremena’.”

Cole je djelimično imao i pravo. Iako Hazard zasigurno nije najbolji igrač u povijesti, zahvaljujući nastupima u posljednje vrijeme mnogi ga već stavljaju u isti koš sa Lionelom Messijem i Cristianom Ronaldom. Pored Croucha, i Carragher je također otkrio što mu je Cole rekao o Hazardu nakon što je Belgijanac stigao na Stamford Bridge 2012. godine. Rekao je: “Sjećam se kako se Joe Cole vratio u Liverpool nakon jednogodišnje posudbe u Lilleu, hvaleći mladog Belgijanca sa kojim je igrao. Rekao nam je kako je njegov bivši klub doveo buduću superzvijezdu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!