NaslovnicaVijestiPetković produžio ugovor s Dinamom: Otkriven iznos njegove nove plaće

Petković produžio ugovor s Dinamom: Otkriven iznos njegove nove plaće

Bruno Petković će ostati u Dinamu uz novi, unaprijeđeni ugovor. Prema dogovorenoj suradnji, napadač kluba i hrvatske reprezentacije će produžiti svoj angažman u Dinamu do ljeta 2025. godine te će postati najplaćeniji igrač kluba s godišnjom zaradom od otprilike milijun eura.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


To predstavlja značajan rast primanja jer je do sada zarađivao otprilike 550.000 eura godišnje. Podsjetimo, Dinamo je s napadačem vodio pregovore mjesecima, a bilo je izvješća da je sam izrazio želju za napuštanjem kluba.

Klub su u međuvremenu napustila tri dugogodišnja nositelja – Livaković, Šutalo i Ivanušec, a nagađalo se da bi mogao otići i Petković.

Govorilo se da je tokom priprema za sezonu izrazio želju da ga klub pusti da pređe u Trabzonspor pod vodstvom Nenada Bjelice, no sada je očigledno da to neće biti ostvareno.

Veliku ulogu u njegovoj odluci o ostanku odigrao je i novi trener Sergej Jakirović koji mu je nakon odlaska Dominika Livakovića dao kapetansku traku i tako napravio ključni potez sezone, budući da je neizravno pritisnuo Petkovića i poručio koliko mu je važan.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!