NaslovnicaVijestiPETOGODIŠNJI UGOVOR DOGOVOREN: Manchester United na rubu završetka transfera od 60 milijuna...

PETOGODIŠNJI UGOVOR DOGOVOREN: Manchester United na rubu završetka transfera od 60 milijuna funti!

Manchester United je, kako se izvješćuje, nastavio razgovore o transferu desnog beka Crystal Palacea Aarona Wan-Bissakea nakon što su pristali na osobne uvjete sa igračem.

PETOGODIŠNJI UGOVOR DOGOVOREN

Prema uglednom novinaru Nicolu Schiriju, 21-godišnjak je pristao potpisati petogodišnji ugovor sa Crvenim đavolima, a sada se dva kluba samo moraju dogovoroiti o naknadi igrača.

Wan-Bissaka bi zasigurno bio idealna kupnja za United ovog ljeta nakon gubitka dugogodišnjeg veterana Antonio Valencije u slobodnom transferu, a portugalski mladić Diogo Dalot vjerojatno još nije spreman biti prvi izbor.

Sky Sports izvješćuje da je Manchester United slao početnu ponudu od 40 milijuna funti koja je odbijena za Wan-Bissaku, a Palace sada traži 60 milijuna funti za svoju zvijezdu.

To izgleda kao naknada koju vrijedi platiti za Manchester United, kojem su potrebni kvalitetni igrači sa mnogo energije na pozicijama u obrani – nešto što je bilo ključno za uspjeh Liverpoola i Manchester Citya u posljednje vrijeme.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!