NaslovnicaVijestiPetr Čech se vraća u Chelsea!

Petr Čech se vraća u Chelsea!

Legendarni češki golman Petr Čech se vraća u Chelsea – i to u ulozi sportskog direktora. Po završetku ove sezone Čech će okončati svoju igračku karijeru, ali se ipak neće povući iz nogometnog života, te će iz kopački “uskočiti” pravo u funkcionersku fotelju.

Iskusni 36-godišnji češki golman najavio je povlačenje iz nogometa ove sezone. Ali, očigledno nema namjeru da bude dugo van nogometa niti van Londona, u kojem je od 2004. Tada je došao u Chelsea, u kojem je ostao do 2015. a potom posljednje četiri sezone proveo u Arsenalu.

Poslije 333 utakmice u dresu Bluesa i 110 u Arsenalu, Čech će posljednji meč odigrati u Bakuu i to upravo u sudaru ovih timova. Stajaće na golu Arsenala protiv Chelseaja u finalu Lige Europe. Biće to njegovo četvrto europsko finale, a sva tri je igrao sa Chelseajem i slavio u dva 2012. u Ligi prvaka i 2013. u Ligi Europe.

Ove sezone bio je uglavnom rezerva Berndu Lenou, ali u Ligi Europe bio je prvi golman i treba ga očekivati i u glavnom gradu Azerbejdžana od prvog minuta na terenu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!