NaslovnicaVijestiPhil Neville: "On je razlog zbog kojeg Chelsea igra loše"

Phil Neville: “On je razlog zbog kojeg Chelsea igra loše”

Phil Neville: “On je razlog zbog kojeg Chelsea igra loše”! Phil Neville je uvijeren da zna odgovor i razlog zbog kojeg Chelsea u ovoj sezoni igra lošije nego prošle godine. On vjeruje da je problem u tome što je Chelsea prodao Nemanju Matića koji je prošle godine sa Kanteom tvorio najbolji vezni duo u Premier ligi.

Phil Neville

Srpski veznjak Nemanja Matić je glavni razlog pada igre i rezultata Chelseaja ove godine. Ovo je mišljenje bivšeg engleskog reprezentativca Phil Neville, koji je ovo izjavio nakon velikog poraza Chelsea u gostima kod Rome. Londončani su bili loše organizovani, a njihove vezne i odbrambene linije bile su prilično propusne, kao što je i Neville istakao.

>> Deset godina kasnije: Kako je izgledala lista 50 najperspektivnijih igrača 2007. godine

“Šta nije u redu sa Chelseajem? Jedna stvar – Nemanja Matić To je jednostavan zaključak. Kada su ga prodali, napravili su ogromnu grešku. Ne znam ko je donio tu odluku, ko god da je, zaslužuje da bude otpušten. Kada je Chelsea imao Matića i Kantea u veznoj liniji, imali su zaštitu i sigurnost. Sada je priča drugačija.

[su_live_koeficijenti]

Chelsea je zamjenio Matića sa nekim ko bi trebalo da izvodi isti posao kao i on, ali Bakayoko ne može da drži sredinu kao Matić. On nije zamjena za Matića. Ja nikada ne bi prodao Matića. Prikovao bi ga za zid, samo kako bi ga zadržao, ako bi to bilo potrebno “, zaključio je Neville kroz smijeh.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!