NaslovnicaVijestiPhilipp Lahm: "Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti najbolji...

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti najbolji igrač”

Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva koje će se održati ovog ljeta u njegovoj domovini, izazvalo je veliko zanimanje. Lahm je nedavno dao brzopotezni intervju u kojem je dao svoje prognoze o najboljim igračima i mogućem osvajaču turnira.

Lahm je uvjeren da će Francuska, aktualni svjetski viceprvak, osvojiti zlato na Europskom prvenstvu, te da će njezin glavni igrač Kylian Mbappe biti najbolji strijelac turnira. Podsjetio je na Mbappeovu izvanrednu izvedbu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje je postigao hat-trick u finalu unatoč porazu od Argentine.

Lahm identificira mladu nadu Njemačke i Bayer Leverkusena, Floriana Wirtza, kao najboljeg mladog igrača turnira. Također, kao najboljeg igrača cijelog prvenstva, ističe još jednog veznjaka iz Bundeslige – bivšeg igrača Dinama, Danija Olma, zvijezdu RB Leipziga koju je više puta preporučio javno svom Bayernu. Olmo je nedavno postigao izvrstan gol za Španjolsku protiv Brazila te se smatra gotovo sigurnim sudionikom natjecanja u Njemačkoj.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!