NaslovnicaVijestiPhilipp Lahm: Žao mi je navijača PSG-a, svake godine se nadaju i...

Philipp Lahm: Žao mi je navijača PSG-a, svake godine se nadaju i svake godine im ta nada umre

PSG se nije uspio plasirati u polufinale Lige prvaka ni ove sezone, nakon što je pretrpio poraz od Bayerna od 3:0 u četvrtfinalu. Ovo nije prvi put da PSG prolazi kroz ovakvu situaciju, jer su od dolaska katarskih investitora već nekoliko puta bili eliminirani iz natjecanja u ranijim fazama.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako su se suočavali s lošim ždrijebom i nekoliko puta nesretno ispadali, PSG nije uspio opravdati ogromna ulaganja u igrače u Ligi prvaka, osim u pandemijskom finalu protiv Bayerna. Phillip Lahm, legenda Bayerna i njemačke reprezentacije, u svojoj najnovijoj kolumni za Guardian, osvrnuo se na ovaj trend neuspjeha PSG-a u ovom prestižnom natjecanju.

“Čovjek može samo žaliti navijače PSG-a. Svake godine se nadaju i svake godine im ta nada umre. Vjeruju da mogu više od ovoga. PSG nije nimalo bliže konačnom cilju nego što je bio kad je krenuo na ovaj put, usprkos godinama velikih ulaganja”, piše Lahm pa nastavlja:

“Preskupa ekipa više izgleda kao luksuzna trgovina igračima koja u izlog stavlja dragocjene primjerke onoga o čemu svi drugi sanjaju, ali si to ne mogu priuštiti. To garantira puno pozornosti i dozu spektakla, ali ima samo ekonomski uspjeh. Kad se troši toliko novca, a nema kvalitete, to nije dobro.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!