NaslovnicaVijestiPHILIPPE COUTINHO OTKRIVA: "Prije nego što sam otišao u Bayern, Roberto Firmino...

PHILIPPE COUTINHO OTKRIVA: “Prije nego što sam otišao u Bayern, Roberto Firmino mi je udijelio savjet”

Liverpoolova superzvijezda Roberto Firmino je poslao poruku bivšem suigraču Philippu Coutinhu prije nego što je ovog ljeta zapečatio posudbu u Bayern iz Barcelone.

PHILIPPE COUTINHO OTKRIVA

Prema pisanu Mirrora, Philippe Coutinho je bio u kontaktu sa bivšim suigračem iz Liverpoola Robertom Firminom prije nego što je napustio Barcelonu kako bi se pridružio njemačkom velikanu Bayernu iz Munchena na posudbu ovog ljeta.

Coutinho je ove sezone morao napustiti Nou Camp kako bi pokušao vratiti svoju karijeru na pravi put, a žestoko se mučio sa Barcelonom otkako su ga doveli u transferu vrijednom 142 milijuna funti iz Liverpoola, piše BBC Sport.

Inače potez iz snova za Coutinha se pretvorio u noćnu moru.

Coutinho  je u razgovoru za SportBilt otkrio da je od Firmina dobio savjet o Bundesligi prije nego što je završio prelazak u Bavarce.

Evo što je Coutinho rekao na Firminovu poruku podrše i kako se do sada snašao u Bayernu:

“Razgovarao sam sa Robertom Firminom (koji poznaje Bundesligu iz svog vremena u Hoffenheimu) o intenzitetu Bundeslige i teškim utakmicama.”

“Mnogo mi je pričao o različitim momčadima Bundeslige.”

“Neki od brazilskih suigrača pitali su me kako stvari stoje u Bayernu.”

“Rekao sam im koliko sam sretan što sam tamo. Imao sam sjajnu dobrodošlicu svojih suigrača, navijača i medija i želio sam da im se odužim golovima i nastupima na terenu.”

Coutinho je od svog transfera upisao dva nastupa za Bayern, ali još uvijek nije postigao gola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!