NaslovnicaVijestiPierre-Emerick Aubameyang fizički napadnut tijekom oružane pljačke

Pierre-Emerick Aubameyang fizički napadnut tijekom oružane pljačke

Pierre-Emerick Aubameyang fizički je napadnut tijekom nasilne oružane pljačke u svom domu u Castelldefelsu (Barcelona) u ponedjeljak ujutro.

Najmanje četvorica muškaraca navodno su ušla na imanje u 1 sat ujutro te su naoružani vatrenim oružjem i željeznim šipkama prijetili Aubameyangu i njegovoj supruzi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Napadači su Aubameyangu prijetili oružjem prije nego što je pretučen, a također su zastrašivali njegovu suprugu kako bi osigurali pristup sefu unutar imanja.

Muškarci su navodno iz sefa uzeli brojne dragocjenosti, uključujući i komade nakita, prije nego što su, prema izjavama nekoliko svjedoka, pobjegli u bijelom Audiju A3.

Aubameyang i njegova supruga odmah su predali izjave lokalnoj policiji, koja sada pokušava identificirati odgovorne za oružanu pljačku u Castelldefelsu.

Nažalost, pljačke u koje su uključeni profesionalni nogometaši postale su uobičajena pojava. Prošlog mjeseca kapetan Ajaxa Dušan Tadić ozlijeđen je u nasilnoj oružanoj pljački u blizini svoje kuće u Amsterdamu.

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!