NaslovnicaVijestiPiers Morgan: Ova dva igrača su glavni krivci za otkaz Jose Mourinha

Piers Morgan: Ova dva igrača su glavni krivci za otkaz Jose Mourinha

Ova dva igrača su glavni krivci za otkaz Jose Mourinha, rekao je Piers Morgan britanski novinar i televizijska ličnost. Mourinho je otpušten u četvrtak poslijepodne nakon što je katastrofalno počeo sezonu u Premier ligi i ostavio Chelsea jedan bod iznad zone ispadanja. Sada je Guus preuzeo njegovo mjesto do kraja sezone i nada se da može popraviti stvari do kraja.

Ova dva igrača su glavni krivci za otkaz Jose Mourinha

52-godišnji Mourinho je imao loš odnos sa igračima Chelseaja u zadnje vrijeme, i optužio ih je za izdaju nakon utakmice protiv Leicestera.

Costa i Hazard su bili u ovom periodu do sada u najgoroj formi u poređenju na ostale igrače u timu, a Piers Morgan tvrdi da su oni bili iza ove pobune igrača u svlačionici Chelseaja.

On je objavio na Twitteru: “Čuo sam da su Costa i Hazard dva glavna krivca u Chelseaju za otkaz Mourinha, da bi prikrili vlastitu lošu formu ove sezone. Ja bi ih prodao.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Vlasnik Chelseaja je jučer rekao igračima da on nije htio otpustiti Jose Mourinha, ali s obzirom na ovako loše rezultate morao je nešto da učini, možda je i bio u pravu jer Chelsea upravo vodi 2-0 i nevjerovano samopuzdanje su dobili. Da li to ima veze sa otkazom Mourinha? Nismo sigurni.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!