NaslovnicaVijestiPiksi otkrio "recept" za Haalanda: Norvežani se oduševili

Piksi otkrio “recept” za Haalanda: Norvežani se oduševili

Norveška i Srbija će u Oslu igrati jednu od najzanimljivijih utakmica u Ligi nacija večeras. Pobjedniku je zajamčeno prvo mjesto u skupini i plasman u elitni rang.

Večerašnji protivnici imaju isti broj bodova (10), ali je Norveška zbog boljeg omjera ispred Srbije. Prednost je stekla pobjedom (1:0) u Beogradu golom Erlinga Haalanda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zvijezda Manachester Cityja Erling Haaland je u sjajnoj formi. Ove sezone zabio je 14 golova u 10 utakmica za Manchester City, a spomenuti pogodak protiv Srbije bio je jedan od 21 koje je zabio u 22 nastupa za Norvešku.

Zato su srpskog izbornika, legendarnog Dragana Stojkovića Piksija, na press konferenciji upitali ima li recept za Haalanda. Krenuo je da odgovori na srpskom, ali je onda ponovio na engleskom kako bi ga Norvežani razumjeli. Oduševio ih je početak odgovora:

“Nisam kuhar pa da tražim recept za Haalanda. On je fantastičan igrač koji je okružen vrhunskim suigračima u Cityju i naravno da njegov talent u toj situaciji dolazi do izražaja. Međutim, utakmica koju je Norveška prije dva dana izgubila od Slovenije potvrđuje da rješenja za njega ima.

Zaista ga je teško zaustaviti, ali nije nemoguće. Treba biti maksimalno koncentriran, igrati kao i uvijek i voditi računa o njihovim ubačajima s krila, kontranapadima i ne dopustiti mu da dobije puno prostora u našem kaznenom prostoru.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!