NaslovnicaVijestiPioli o Mandžukiću: Evo kad će 'Super Mario' debitovati za Rossonere

Pioli o Mandžukiću: Evo kad će ‘Super Mario’ debitovati za Rossonere

Prema riječima trenera Milana Stefana Piolija, novi napadač Rossonera Mario Mandžukić odlično se uklopio u tim, te će debitovati već u duelu protiv Atalante u subotu.

Trener Milana Stefano Pioli je na press-konferenciji pred utakmicu s Atalantom istakao da se Mario Mandžukić odlično uklopio u svlačionici Rossonera.

“Odmah se sjajno uklopio”, rekao je Pioli i dodao:

“Već je radio u Italiji, a ima i moderan, evropski mentalitet. Bilo je nula problema s uklapanjem u našu grupu igrača. Fizički je u sjajnoj formi, dugo nije igrao, ali vidi se da je spreman.”

Milan se nakon pobjede na Sardiniji protiv Cagliarija okreće sutrašnjem dvoboju protiv Atalante u Serie A.

“Postoje dvije opcije za Mandžukića. Mogu ga tri ili četiri sedmice držati van igre dok ne ulovi ritam, a mogu ga i odmah ubaciti u utakmicu da kroz igru lovi ritam. Odabrao sam drugu opciju, spreman je da bude u ekipi već sutra”, zaključio je talijanski stručnjak.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!