NaslovnicaVijestiPioli: Nisam potcijenio Zvezdu, znali smo za Pavkova

Pioli: Nisam potcijenio Zvezdu, znali smo za Pavkova

Crvena zvezda i Milan remizirali su (2:2) u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Europe u Beogradu, a iako su Rossoneri izraziti favoriti u uzvratnom duelu, zadovoljniji remijem ipak mogu biti crveno-bijeli, koji su sa igračem manje stigli do izjednačenja.

Stefano Pioli, trener Milana, bio je zadovoljan učinkom dodavši da su kažnjeni golom u završnici zbog loše markacije Pavkova. Upitan da li je upoznat da je Milan Pavkov, strijelac izjednačujućeg gola, postigao i dva Liverpoolu Pioli je rekao:

“Naravno, da smo ga skautirali. Imali smo poziciju poslije prekida i Pavkov je bio bolji od mojih igrača”, rekao je Pioli.

Najbolji strijelac Milana Zlatan Ibrahimović ostao je na klupi, a Pioli ističe da ni u jednom trenutku nije potcijenio protivnika.

“Apsolutno nisam pogriješio, odabrao sam najbolju formaciju. Bili smo borbeni, postigli smo dobar rezultat. Nadam se da ćemo pobijediti u sljedećoj utakmici”.

Pioliju je krivo što je njegov tim ispustio pobedu.

“Vodili smo 2:1, trebalo je bolje da odradimo kraj duela. Okrećemo se novoj utakmici. Nismo bili pasivni, bilo je grešaka u završnici, nismo odigrali kako treba”, dodao je Pioli.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!