NaslovnicaVijestiPique pobjesnio na ovo pitanje nakon pobjede nad Lyonom

Pique pobjesnio na ovo pitanje nakon pobjede nad Lyonom

Barcelona se plasirala u četvrtfinale Lige prvaka nakon pobjede nad Lyonom (5:1), a Gerardu Piqueu nimalo se nije svidjelo pitanje koje mu je postavio novinar poslije utakmice…

nakon pobjede nad Lyonom

Barcelona je nakon 0:0 u Francuskoj na svom Camp Nou stadionu dočekala Lyon. Domaćin je nakon 18 minuta došao do vodstva, a precizan s bijele tačke bio je Lionel Messi. U 31. minuti susreta bilo je 2:0 za domaće. Suarez je asistent, a mrežu Lyona ovaj put trese Coutinho. Domaćin je u prvom poluvrmenu mogao do još dva gola, ali Suarez i Messi nisu uspjeli naći put do mreže.

Prvu priliku u nastavku imao je Lionel Messi, ali je odbrana gostiju bila na nivou. U 58. minuti gosti su došli do gola. Rezultat je smanjio Lucas Tousart. Barcelona je pitanje pobjednika riješila u 78. minuti susreta. Svoj drugi pogodak na susretu postigao je Lionel Messi u 78. minuti susreta.

Samo tri minute kasnije bilo je 4:1, a četvrti pogodak za Katalonce postigao je Pique. Katalonci su peti pogodak postigli u 86. minuti susreta, a strijelac za Katalonce nakon asistencije Messija bio je Dembele.

Odbrambeni nogometaš Barcelone Gerard Pique poslije revanš utakmice osmine finala Lige šampiona sa Lyonom ušao je u mali verbalni okršaj sa novinarom.

Nakon što ga je novinar pitao da ocijeni rezultate Barcelone ove sezone, Pique je bio vidno iznenađen.

“Barcelona je lider u La Ligi, plasirala se u finale Copa del Reya (Kup Španjolske). Šta još želiš? Da li ste ponosni što je Barcelona ostala jedini španski tim u četvrtfinalu Lige prvaka?”, izjavio je Pique.

Novinar je nogometašu Barcelone potvrdio da je ponosan na taj podatak.

Barcelona je u osmini finala eliminisala Lyon, dok je Real Madrid eliminisan od Ajaxa, a Atletico od Juventusa. Žrijeb četvrtfinala je u petak u podne u Nyonu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!